Pneuhotel

Nabízíme vám odbornou výměnu kompletních kol či přezutí samotných pneumatik.

Po výměně na letní či zimní sezónu je uskladníme v našem Pneuhotelu a budeme se o ně starat s náležitou péčí.

Součástí uskladnění pneumatik či kompletních kol je jejich důkladná kontrola a samozřejmé důsledné umytí.

Zvlášť při uskladnění kompletních kol je tato fáze velmi důležitá – vymyjeme sůl ze zimních měsíců, nečistoty, prach z brzdového obložení a vše další, co má neblahý vliv na životnosti pneumatik.

Mycí linka

Kartáčové mytí povrchu vozů je sice rychlé, nicméně škodí laku a nikdy nebude tak precizní jako ruční mytí. Naše mytí probíhá výhradně ručně za použití anglické kosmetiky Autoglym. Ať již jde o běžné mytí povrchu vozu nebo čištění laku s jeho následnou renovací. Ruční práci jednoduše nic nenahradí. Nechceme umýt co nejvíce vozů, ale snažíme se o opravdu kvalitní údržbu.

Čištění interiéru je naší specialitou – u vyšších čistících programů dokonce demontujeme sedadla řidiče a spolujezdce a detailně se věnujeme i kolejničkám sedadel, které jsou běžně opomíjeny. Se štětečkem v ruce se naši specialisté budou věnovat každém výdechu vzduchu a každé spáře. Umytí i čištění vozu plně přizpůsobíme vašim požadavkům tak, aby byla plně zaručena vaše spokojenost.

Odvoz a dovoz

Nabízíme jedinečnou službu odvozu zákazníků z našeho servisu.

I když se náš autoservis nachází v dobře dostupné části Brna, s mobilitou vás na holičkách nikdy nenecháme.

V případě, že nechcete čekat na opravu vozu, máme pro vás nachystaného řidiče, který vás odveze kamkoliv po Brně.

Stejně tak pro vás také zpátky přijede, až bude vůz připraven k vyzvednutí. Tato unikátní služba je k dispozici všem našim zákazníkům zcela zdarma.

Dlouhodobý pronájem

Dlouhodobý pronájem vozu je v podstatě to samé, co operativní leasing.

Nechcete se zatěžovat vlastnictvím vozu, servisem, hledáním výhodného pojištění a zjišťování zůstatkových cen vozu je pro vás věštění z křišťálové koule?

V tom případě je dlouhodobý pronájem vozu právě pro vás. S našimi poradci si specifikujete vůz, zvolíte délku pronájmu, roční nájezd kilometrů a přidané služby. Pak se již o nic nestaráte a vůz bez dalších starostí užíváte.

Po celou dobu pronájmu vám jsou k dispozici naši poradci. A v případě řešení pojistných událostí vás plně zastoupíme v komunikaci s pojišťovnou.  Náš servis budete mít k dispozici NON STOP 24/7. Po ukončení pronájmu nám vůz vrátíte. Pokud jej budete chtít odkoupit, náš poradce stanoví prodejní cenu a bude záležet jen na vašem rozhodnutí, zda vůz odkoupíte či nikoliv.