Aktuální provoz v AZ SERVIS

Vážení zákazníci,

i přes přetrvávající nouzový stav v ČR se pomalu vracíme k obvyklému provozu. I když NON-STOP servis vozů zatím není možný, upravili jsme otevírací dobu tak, abychom vyhověli Vašim potřebám a maximálně Vám vyšli vstříc.

Níže pro Vás shrnujeme aktuální stav.

SERVIS VOZŮ – ŠKODA, SEAT, Volswagen a Volkswagen užitkové vozy

Otevírací doba servisu vozů:
Po – Pá     07:00 do 19:00
So – Ne     zavřeno
Svátek 8.5. 2020   zavřeno

Autoservis funguje prakticky beze změny od dob předkoronavirových. S výjimkou zpřísněných hygienických opatření a kratší provozní doby. Naši zaměstnanci mají ústenky a používají antibakteriální přípravky, Váš vůz před i po úkonu dezinfikujeme, abychom Vás udrželi v bezpečí.

Objednání na servis

Objednání probíhá telefonicky (513 077 777) nebo e-mailem (info@az-servis.cz), kdy se se slečnou na recepci domluvíte na termínu případně Vás přepojí na servisního poradce, který s Vámi situaci probere a domluví se s Vámi. Recepce je Vám k dispozici od 07:00 do 19:00.

Čekací zóna a občerstvení

Jak je zvykem, při čekání na vůz můžete využít čekací zóny, zde jen prosíme o dodržování bezpečné vzdálenosti od ostatních zákazníků.  U vchodu je Vám k dispozici dezinfekce, proto neváhejte ji využít. Po celou dobu prosím mějte nasazenou ústenku. Na recepci Vám rádi připraví kávu nebo jiný nápoj, přes ústenku to nejde, ale po konzumaci si ji, prosíme, opět nasaďte.

Dočasné omezení non-stop provozu servisu

Noční, sváteční a víkendový provoz servisu aktuálně není možný, což nás moc mrzí, ale budeme dělat maximum pro to, abychom Vám jej opět brzy nabídli.

 

PRODEJ NOVÝCH VOZŮ ŠKODA

Otevírací doba prodeje nových vozů ŠKODA:
Po – Pá     08:00 do 19:00
So – Ne     zavřeno
Svátek 8.5. 2020   zavřeno

Prodejci nových vozů jsou vám plně k dispozici každý všední den od 8:00 do 19:00. Vždy doporučujeme si před návštěvou sjednat schůzku a domluvit se s prodejcem, aby Vám mohl být plně k dispozici. Díky zkušenostem a perfektním znalostem našich vozů Vám prodejce vždy dokáže poradit a doporučit nejlepší variantu.

Testovací jízdy

Na testovací jízdy vozů se prosím objednejte u prodejců, telefonicky ( přes recepci na 513 077 777, kdy Vás slečna přepojí na volného prodejce) nebo na e-mailu (skoda@az-servis.cz). Vůz Vám nachystáme a před jeho testováním Vám jej vydezinfikujeme. Testovací jízda je standardní, jak je zvykem na cca 30 minut, kdy s Vámi jede jeden náš prodejce.

ŠKODA Handy

Ve stejné otevírací době jsou Vám prodejci nových vozů schopni pomoci s výběrem vozu v rámci programu ŠKODA Handy. Kontaktujte je a domluvte se na setkání.

 

OJETÉ VOZY – ŠKODA PLUS

Otevírací doba prodeje ojetých vozů ŠKODA Plus:
Po – Pá     08:00 do 18:00
So – Ne     zavřeno
Svátek 8.5. 2020   zavřeno

Náš autorizovaný autobazar ŠKODA Plus je nyní plně v provozu. Naše prodejce naleznete v moderně zrekonstruovaných prostorách hned vedle našeho autosalonu ŠKODA (lze projít hlavním vchodem a vlevo kolem originálního příslušenství nebo samostatným vchodem ŠKODA Plus). K dispozici jsou Vám na telefonu (730 154 282) nebo na e-mailu (autobazar@az-servis.cz).

Výběr ojetého vozu v bazaru AZ SERVIS | ŠKODA Plus

Většina vozů je vystavena na venkovní výstavní ploše proto doporučujeme se nejdříve podívat na vozy na webu a podle parametrů si vybrat ty vozy, které chcete vidět naživo. S prodejcem se následně domluvte, které vozy chcete vidět a on Vám je otevře a představí, na venkovní ploše jsou vozy jinak uzamčené.

Vozy po každé prohlídce dezinfikujeme.

Několik vybraných modelů naleznete i v prostorách uvnitř, umožní Vám tak ještě pohodlnější prozkoumání vozu.

 

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte ( 513 077 777, info@az-servis.cz)

Přejeme Vám pevné zdraví a těšíme se na Vaši návštěvu.

Váš tým AZ SERVIS