Dětský den plný zábavy a Den testovacích jízd ŠKODA iV

Přijďte sis  námi užít spoustu zábavy. Přichystali jsme bohatý program pro děti i dospělé – v sobotu 11. 6. 2022 srdečně všechny zveme na Dětský den, který proběhne v Brně v areálu koupaliště Biotop.

KDY: sobota 11.6.2022
V KOLIK: 10:00 – 17:00
KDE: Areál koupaliště Biotop, K lávce 13, Brno-jih

A na co se můžete těšit?

Hlavní atrakcí pro dospělé jsou testovací jízdy nejnovějších modelů ŠKODA

Samozřejmě na atrakce pro děti. Připravili jsme opět velké nafukovací bludiště, kde se odehraje soutěž o nejrychlejší proběhnutí v mnoha věkových kategoriích, z nichž v každé kategorii vítěz získá krásnou plyšovou chobotničku. Ti, kdo nebudou chtít soutěžit a jen se bavit jistě rádi zamíří do skákacího nafukovacího auta ŠKODA.
V neposlední řadě jsme připravili malovací soutěž, každý, kdo nám namaluje obrázek se pak zařadí do soutěže o krásné ceny.

Pro dospělé jsme také připravili soutěž, na výherce bude čekat nejen spousta krásný dárků z kolekce ŠKODA Originální příslušenství, ale také možnost vyhrát vůz ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV na celý rok!

Pokud vás originální doplňky a příslušenství ŠKODA nadchne tak jako nás, nemusíte čekat na výhru. Tentokrát budeme mít k dispozici i obchůdek se ŠKODA zbožím, kde si můžete nakoupit vše co se vám líbí.

 

Těšíme se na vás!

AZ SERVIS