Dny testovacích jízd – OC Futurum

Dny testovacích jízd ŠKODA 2018 – 20. 10. 2018 od 10:00 do 18:00 v OC Futurum.

Váš výlet za poznáním může začít. Překvapte svou rodinu a vyrazte společně objevit nové vozy ŠKODA využívající nejmodernějších technologií, které budou bavit i vaše nejmladší spolujezdce. Přesvědčte se o tom sami na dnech testovacích jízd.

K důkladnému prověření jízdních vlastností jsme pro vás připravili modely:
FABIA, OCTAVIA a KAROQ.

 

Jak se přihlásit na testovací jízdy?

Pokud chcete mít jistotu, můžete si rezervovat konkrétní čas testovacích jízd. Obraťte se na naše prodejce, kteří Vám konkrétní vůz KAROQ / OCTAVIA / FABIA na testovací jízdu zarezervují, abyste v případě většího zájmu nemuseli čekat. Stačí nahlásit čas a model vozu, který si chcete otestovat a poté se v daný čas v sobotu dostavit na náš stánek na parkovišti u hlavního vchodu v OC Futurum.
Naši prodejci:
Věra Bařinová, tel.:  730 899 737
Aleš Hrůza, tel.:  605 248 551

Registrace není nutná, testovacích jízd se můžete zúčastnit kdykoliv, stáčí, když nás v sobotu 20.10 2018 vyhledáte na parkovišti u hlavního vchodu do OC Futurum, v čase mezi 10:00 a 18:00.

 

SOUTĚŽ O ŠKODA KODIAQ na víkend

Přijďte na testovací jízdy a VYHRAJTE zapůjčení vozu KODIAQ na víkend! Stačí navštívit náš stánek v rámci Dne testovacích jízd v OC Futurum a zapojit se do slosování.

 

ŠKODA Handy

ŠKODA Handy je program určený pro osoby se sníženou pohyblivostí. Naším cílem je umožnit lidem s omezenou mobilitou být svobodnější a samostatnější tím, že přizpůsobíme vozy ŠKODA podle jejich individuálních potřeb. V rámci našeho Dne testovacích jízd se můžete setkat s naším specialistou, který Vám poradí jaké jsou možnosti úpravy vozu, stejně tak Vám poradí například s možnostmi financování.

Součástí prezentace bude i unikátní trenažer HANDBIKE, který si při této příležitosti můžete vyzkoušet.

 

Těšíme se na vás v sobotu 20. října od 10:00 do 18:00 na parkovišti u hlavního vchodu do OC Futurum, Vídeňská 100, Brno!