Spolupráce AZ SERVIS s FC ZBROJOVKA BRNO

Naše spolupráce s fotbalovým klubem Zbrojovka Brno již trvá několik let a my jsme za to rádi.
Fotbal k Brnu patří a fotbal v Brně je Zbrojovka. Proto jsme s prodloužením spolupráce neváhali.

Slavnostně jsme podepsali smlouvu na další období – svými podpisy tak partnerství stvrdili za FC ZBROJOVKA BRNO Václav Bartoněk, předseda představenstva a Aleš Kolář, místopředseda představenstva a za AZ SERVIS Aleš Pohanka MBA MSc., předseda představenstva a Adam Pohanka, místopředseda představenstva.

zleva: Adam Pohanka, Aleš Pohanka, Václav Bartoněk, Aleš Kolář

 

Za zmínku rozhodně stojí nové dresy. Důkladně jsme si je prohlédli a musíme potvrdit, že v těch to bude běhat samo. V novince v černo – zlatém provedení nás naše logo baví a tak doufáme, že skvělé dresy budou motivovat i ke skvělým výkonům týmu!

Co čekat od spolupráce?

Stejně jako v minulé sezoně i pro tuto jsme připravili pro držitele permanentek FC ZBROJOVKA mnohá zvýhodnění. Slevy u nás dostanou jak na servis vozů, náhradní díly a nebo příslušenství, tak i při koupi nového vozu.
Zkrátka být fanoušek se vyplatí 😉

Výhody pro držitele permanentek:

Sleva na nové vozy ŠKODA až 10% (dle vybraného modelu)
Sleva z hodinových sazeb servisních prací: 10%
Sleva na použité náhradní díly: 10%
Výše slevy na nové vozy Škoda je počítána dle konečné doporučené ceny dané výrobcem. Procento slevy se odvíjí od vybraného modelu od 4% do 10 % z konečné ceny. Vykazování spotřebovaného času servisu a jednotlivých oprav vozů probíhá dle metodiky dané výrobcem vozidla (každý normovaný úkon má vlastní časovou náročnost, tato je daná, neměnná). Ceny originálních náhradních dílů, originálního příslušenství a doplňků a ostatního zboží je stanovena na úrovni konečných doporučených cen, daných výrobcem.

Poskytované služby ZDARMA:

Odvoz a dovoz zákazníka v rámci města Brna
Nepřetržitý provoz autorizovaného servisu (NON-STOP 24hodin denně včetně víkendů a svátků)
Ceny za práci a materiál jsou účtovány po celý den ve stejných sazbách, za noční servisní práci není účtován žádný příplatek, ani ve formě jednorázového poplatku.

 

Kde nás můžete vidět?

Kromě toho, že si sami na fotbal rádi zajdeme občas na stadion vyvezeme vyvětrat i některý náš vůz, v poslední době si místo na stadionu pravidelně vyhrazuje ŠKODA SCALA. A bude nás na stadionu vidět ještě víc!

FC Zbrojovka pro nás ale neznamená jen fotbal. Je to i velká míra společenské zodpovědnosti, kterou na klubu oceňujeme. Proto se kdykoliv to jen jde zapojujeme do aktivit na podporu dobrých věcí. Pravidelně jsme partner třena akce Daruj krev se Zbrojovkou, kam lákáme hlavně prvodárce.

 

Těšíme se na spolupráci.

Vzhůru Brno!